Sigma Consulting Oy on valittu Hanselin toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalveluiden pienhankintojen sopimustoimittajaksi 2022 – 2026

Toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalveluiden pienhankinnoilla tarkoitetaan palvelua, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön soveltamisalan ulkopuolelle jääviä hankintoja (vain alle kansallisen kynnysarvon 60 000 € olevat hankinnat).

Hankinnan kohteena ovat Toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalveluiden pienhankinnat 

Hansel on rakentanut sähköisen alustan pienhankintojen tekemistä varten asiakkaiden käyttöön. Palvelusta löytyy tarjouspyynnön ja pienhankintasopimuksen mallipohjat, joilla on tarkoitus helpottaa tarjouspyynnön ja toisaalta tarjouksen tekemistä.

Toimittajat saavat linkin sähköpostiin tarjouspyynnöstä, kun asiakas on heiltä pyytänyt tarjousta- Toimittaja lataa tekemänsä tarjouksen pienhankintapalveluun sähköisesti. Asiakas valitsee järjestelmässä voittaneen tarjouksen.

Asiakkaat vastaavat hankinnoistaan itsenäisesti pienhankintapalvelussa. Pienhankinnat eivät ole yhteishankintoja, vaan asiakkaiden omia hankintoja/sopimuksia.

Palvelulla Asiakas voi halutessan lähettää tarjouspyynnön yhdelle tai usemaalle toimittajalle. Asiakas voi siis kohdistaa halutessaan  tarjouspyynnön suoraan Sigma Consulting Oy:lle.

Tutustu myös Hanselin puitesopimukseen.